Wat ik doe

Marketingconsultancy en training

MARKETING EN INNOVATIE

Ik ben vertrouwd met vrijwel alle (online) marketingdisciplines. Ik kan zowel in strategische zin (wat moet er veranderen en hoe doen we dat?) als praktisch (realisatie, projectmanagement) marketing en innovatie faciliteren. Mijn kennis kan breed worden ingezet, onder andere op het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen, social media, marketingcommunicatie, merkdenken, evenementenorganisatie en productintroducties.

KENNISOVERDRACHT EN ADVIES
INTERIM MANAGEMENT

Ik verzorg colleges, workshops en (gast)lessen op (hoge)scholen en bedrijven. Daarnaast geef ik ook individueel advies en coach ik professionals op basis van mijn kennis en achtergrond, bijvoorbeeld over een te volgen marketingstrategie, een organisatieverandering, een te realiseren businessplan.

Ik kan tijdelijk worden ingehuurd voor diverse posities in een organisatie, zowel op directieniveau als op het niveau van hoger middenkader. Mijn scope ligt met name op het gebied van marketing, organisatieverandering, projectmanagement en leidinggeven. Ook hier ben ik zowel strategisch als praktisch inzetbaar.

Kantoor Fifty Four / Femke Leemeijer / T 00316 53427023 /  / fleemeijer@icloud.com / © 2016 by Femke Leemeijer  Proudly created with Wix.com