Wie ik ben

Marketing-

consultancy

en

training

Mensen noemen mij: open, betrokken, gedreven, loyaal. Zakelijk, dat ook, maar het menselijke aspect verlies ik nooit uit het oog. Bang voor verandering ben ik niet; op de winkel passen vind ik niet zo interessant. Met mijn creatieve ondernemersgeest ga ik liever op zoek naar innovatie, voor een nog beter eindresultaat. Werk en leven benader ik met relativeringsvermogen, een goed humeur en een flinke dosis humor. En - al zeg ik het zelf - ik ben een geboren teambuilder. Last but not least: ik hou van yoga, van koken en van literatuur. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee volwassen zoons.

 

Ik heb meer dan dertig jaar ervaring in de mediabranche, met name bij uitgeverijen van publiekstijdschriften en boeken.  Tot 2014 was ik commercieel directeur van WPG Unlimited, onderdeel van WPG Uitgevers. Voor onder andere de boekenuitgeverijen van WPG, Weekbladpers Media, Voetbal International en de educatieve uitgeverij Zwijsen ontwikkelde ik diverse nieuwe verdienmodellen en inkomstenbronnen.

Mijn praktijkervaring komt goed van pas bij mijn huidige onderwijsactiviteiten, die ik sinds een aantal jaren combineer met mijn advieswerk op het gebied van marketing en communicatie.

 

In mijn vrije tijd ben ik voorzitter geweest van de stichting Mr. Motley, een digitaal magazine over moderne kunst. Daarnaast was ik lid van de Raad van Advies van Fast Facts – Science in the Picture, een productiebureau voor de wetenschap.

 

Mijn expertise ligt in de unieke combinatie van marketing, innovatie, (digitaal) uitgeven, merkenmanagement, evenementenorganisatie en e-commerce. Deze kennis zet ik graag in voor uw bedrijf, product of project!

Kantoor Fifty Four / Femke Leemeijer / T 00316 53427023 /  / fleemeijer@icloud.com / © 2016 by Femke Leemeijer  Proudly created with Wix.com